Eskişehir iş ilanları seri ilanlar

3BİLGİ EĞİTİM KURUMLARI | ÇANKAYA ANKARA

3BİLGİ EĞİTİM KURUMLARI | ÇANKAYA ANKARA

İLAN DETAYLARI
  • İLAN NO13859
  • İLAN TARİHİ2 Nisan 2022

İlan Açıklaması

3BİLGİ EĞİTİM KURUMLARI adres telefon iletişim bilgileri için sayfamızı ziyaret ediniz.

ADRES: NECATİBEY CAD. NO:15 / 4 KIZILAY ÇANKAYA / ANKARA
İLÇE: ÇANKAYA
ŞEHİR: ANKARA
FİRMA TELEFON: +908503038868
FİRMA FAX:
FİRMA WEBSİTESİ:
FİRMA E-MAİL:

3BİLGİ EĞİTİM KURUMLARI FİRMASI HAKKINDA
Bir kurum için en zor olan konu; hizmet verdiği sektörde faaliyetlerine devam etmesinden çok kendisini en doğru şekilde, en uygun kitleye ifade edebilmesi…

Biliyoruz ki, tanıtım yazıları belki de bir web sitesinde en son olarak okunan bölüm. Ancak her firmanın reklam ve tanıtım materyallerinin bir bölümünde mutlaka kendini anlatan bir bölümün olması şart. Ve tabi ki bu yazının son derece kısa ve verilen hizmetler konusunda net bilgiler içermesi gerekiyor. Bu anlamda, 3Bilgi Eğitim Kurumları için kısaca; “Merkezi Ankara ’da bulunan Bilgisayar, ve Mesleki Gelişim eğitimleri veren Milli Eğitim Bakanlığı ’na bağlı örgün eğitim verebilen özel bir eğitim kurumu” diyebiliriz.

3Bilgi Eğitim Kurumları ’nı biraz daha yakından tanıdığınızda başka illerde ya da Ankara ’da kii benzer eğitim kurumlarından biraz daha farklı olduğunu anlayabilirsiniz. Farklı olmanın sadece firma tanıtım metinlerinde ya da sloganlarda “Farklıyız… ” diye çığırtkanlık yapmakla olmayacağını da bilecek kadar uzun zamandır eğitim sektöründe hizmet veriyoruz.

Peki, 3Bilgi Eğitim Kurumları, diğer dershanelerden ya da eğitim kurumlarından niçin farklıdır?

Çünkü
Her şeyden önce;
“İşimizi gerçekten severek yapıyoruz. “
Belki de başarımızın tek ve yegane sebebi de bu. Çünkü biliyoruz ki; ancak bir işi sevdiğiniz zaman o alanda kendinizi daha da geliştirmek ve daha başarılı olmak için çalışırsınız. 3Bilgi Eğitim Kurumları ekibine dahil olan herkes de işini severek yapıyor ve kendi alanlarında gelişebilmek için çaba harcıyor.

“Genç ve Dinamik bir ekibe sahibiz”
Kurum Müdüründen öğretmenlerine kadar genç ve vizyonu sağlam bir ekibe sahibiz. Gençliğin verdiği dinamizm ile yarını güvenle okuyor ve ona göre hareket ediyoruz.

“İşimizde daha iyi olmak için sürekli araştırıyoruz. ”
Belki hiç bir eğitim kurumunun yapmadığı kadar eğitim, içerik, sertifikasyon, teknoloji, gibi konularda sürekli olarak araştırmalar yapıyoruz. Bu alanlarda yeni olan ne varsa takip etmeye ve bunları öğrencilerimiz için kullanılabilir materyaller olacakları şekilde uyarlamaya çalışıyoruz.

“Bahane değil çözüm üretiyoruz. “
Yapmaya çalıştığımız işin tahmin edilenin üzerinde zor bir iş olduğunu çok iyi biliyoruz. Birçok farklı eğitimi aynı anda yürütürken, çeşitli birçok sorunla karşılaşıyoruz. Ancak bu sorunların neden çözülemeyeceğine dair bahaneler aramaktansa, bu sorunların nasıl çözüleceği üzerine yoğunlaşıyoruz. Bu yüzden de, bu projeleri yürütürken “bahaneler” değil “çözümler” üretiyoruz.

“Disiplinli ve programlı çalışıyoruz. “
Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz.

Elbette 3Bilgi Eğitim Kurumları ’nı farklı kılan tüm özellikler bunlar değil. Bizi daha yakından tanıdığınızda neden “farklı” olduğumuzu çok daha iyi anlayabilirsiniz.

Zamanınız olduğunda tanışmak için sizi çay içmeye kurumumuza bekliyoruz…

3BİLGİ EĞİTİM KURUMLARI HARİTA KONUMU:
ENLEM: 39.92508275553629
BOYLAM: 32.85223191989644