Eskişehir iş ilanları seri ilanlar

SİRKECİ KONAK HOTEL | FATİH İSTANBUL

SİRKECİ KONAK HOTEL | FATİH İSTANBUL

İLAN DETAYLARI
  • İLAN NO102531
  • İLAN TARİHİ22 Haziran 2022

İlan Açıklaması

SİRKECİ KONAK HOTEL adres telefon iletişim bilgileri için sayfamızı ziyaret ediniz.

ADRES: TAYA HATUN SOKAK NO:5 34120 SİRKECİ FATİH / İSTANBUL
İLÇE: FATİH
ŞEHİR: İSTANBUL
FİRMA TELEFON: +902125284344
FİRMA FAX:
FİRMA WEBSİTESİ:
FİRMA E-MAİL:

SİRKECİ KONAK HOTEL FİRMASI HAKKINDA
Sirkeci Konak Otel Hakkında

Sirkeci Konak Otel, İstanbul’a ve Sirkeci bölgesine gönül vermiş Sirkeci Group tarafından tasarlandı. Sirkeci Konak yalnızca mimari bir özellik olarak Osmanlı konaklarına benzemiyor, aynı zamanda misafir ağırlamak konusunda da Türk geleneklerini turistik bir deneyime dönüştürmeyi amaçlamış.

Konağın bazı öne çıkan özellikleri:

* Mimarisi tamamen Osmanlı Konak anlayışıyla tasarlandı
* Tarihi bölgenin tam merkezinde
* Otelde misafir olmak başlı başına bir türk geleneği deneyimi
* Otelde geleneksel bir Türk Hamamının yanı sıra, sauna, yüzme havuzu, jakuzi gibi modern konaklama sanatının özellikleri de bulunuyor
* Sirkeci Konak Otel, Gülhane Parkı’nın yemyeşil bahçesine bakıyor, odalarının büyük bir bölümü bahçe manzaralı.

Sirkeci Konak Otel tarihi yarımadada, Gülhane Parkı’nın komşusu olarak konuşlanmış. Pek çok tarihi anıta, ören yerlerine, çarşı ve pazarlara, toplu taşıma istasyon ve iskelelerine yürüme mesafesinde.

Tarihe yakın olmasının yanında Gülhane Parkı’na olan komşuluğu oteli farklı bir yere koyuyor. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşmak isteyen misafirler, parkta sakin doğayla baş başa bir yürüyüş yapma fırsatı buluyor.

Sirkeci Konak Otel’inin 52 odası, duş, telefon, saç kurutma makinesi ve televizonla donatılmış, Otelin diğer özelliklerinden bazıları; panoramik boğaz manzaralı teras lokantası, geleneksel Anadolu mutfağından seçmeler sunan iç restoranı ve 2 adet toplantı salonu.

Sirkeci Group of Hotels – Restaurants Hakkında

Sirkeci Group Hotels and Restaurants, bünyesinde bulundurduğu otel ve bunlardan bağımsız bir yapı içerisinde restaurant / bar hizmetleri veren bir işletme ailesi olarak tanımlanmaktadır. Oteller, Hotel Orient Express (4 yıldız), Hotel Ilkay (Budget Hotel), Hotel Erboy (3 yıldız) ve Sirkeci Konak olmak üzere 4 tanedir.

Restaurant’lar ise Paşazade, İmbat, Sirkeci Balıkçısı, Neyzade, İstanbul Restaurant ve Terrace Restaurant olmak üzere 6 tanedir. Toplam yatak kapasitesi 450’yi bulan bu oteller kendi aralarında teknik anlamda farklılıklar gösterse de, hizmet kalitesi ve müşterilerine yaklaşımı açısından benzer bir kurumsal yapı sergilemektedir. Sirkeci bölgesinde devam etmekte olan toplumsal gelişme ve revizyon hareketleriyle paralel biçimde Sirkeci Groups Hotel de kendi payına düşen görevi üstlenmiş, hem kendi bünyesinde hem de semt içerisinde devam etmekte olan projelerde aktif olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Kendilerinden ‘Sirkeci’ye gönül vermiş bir grup’ olarak bahsederken, değer odaklı ciddi mücadelelerin ardından şu anki noktaya gelindiğinin altını çizmek ve bu anlamda verilen emekleri de gündeme taşımak niyetindedir.
Bölge 1900’lerin başında önemli bir otel bölgesi iken 1950’lerden sonra ciddi bir yozlaşma süreci içerisine girmiştir.
Son dönemde önceki portrenin aksine, bölge yükselen değerlerden biri haline gelmiştir. Bu anlamda Sirkeci Grubu, Sirkeci’yi doğru ve yaşayan bir bölge olarak dünyaya tanıtmak gibi önemli bir misyonu da üstlenmiştir. 2 – 3 yıl içerisindeki projeksiyonda Sirkeci’nin İstanbul entelektüel camiasının da ilgi kapsamında olacağı öngörüldüğünde, kendilerini geleceğe hazırlamak ve daha iyi ifade etmek önem arz etmektedir.

2 yıl içerisinde Sirkeci’de devam etmekte olan kentsel dönüşüm çalışmaları, 2010 yılında da tüp geçit projesi tamamlanacaktır. Sirkeci Group Hotels and Restaurants’in tercih nedenleri içerisinde lokasyon bu bağlamda önem arz etmektedir. Bölge hedeflenen müşteri memnuniyeti açısından bir adım öndedir.

İkincil olarak ‘value’ anlamında da grup uygun bir noktadadır. Ürünlerin fiyatlandırılması yapılırken verilen ücret ve karşılığında sunulan hizmet doğru ve özenle şekillendirilmiştir.

Yerli müşteriler toplam payda yalnızca %10’luk bir orana sahipken kalan kesimin büyük çoğunluğunu OECD ülkeleri vatandaşları oluşturmaktadır. Her otelin farklılık arz eden müşteri yapısı mevcuttur. Bu nedenle Sirkeci Groups çeşitli kanallar aracılığıyla reklam ve tanıtım faaliyetlerini devam ettirmektedir.

TUI (Touristic Union International) gibi dünyaca tanınan tur operatörlerinin kataloglarına doğrudan verilen ilanlarla beraber geri kalan tanıtım ve reklam çalışmalarının tamamı Internet kanalları üzerinden yapılmaktadır.